VÄLILLÄ SAA V*TUTTAA

Välillä voi ketuttaa ihan huolella. Ja itkettää ilman että edes tiedät mitä itket. Kurkkukipu on vaivannut viikon ja flunssa ainakin puolet siitä. Mieliala kai laskee jo siitä ettei ole kunnon rytmejä, ei ole energiaa levosta huolimatta, ruoka ei maistu, eikä pääse treenaamaan ja hakemaan sitä hyvää fiilistä. Oloa on painanut myös ikävä sillä Niko oli poikkeuksellisesti kiinni viikon sijaan kaksi ja kotiutumisenkin jälkeen fiilikset ovat olleet matalalla ja toinen osapuoli on saanut kärsiä mun mielialasekoiluista. Välillä on vaikeaa pysyä kasassa ja tunteet heittelee ääripäästä toiseen. Ketuttaa olla kipeä ja puolikuntoisen oloinen kokoajan.

Elämä ei siis todellakaan ole aina sitä ruusuilla tanssimista vaikka somessa yleensä jaksan hehkuttaakin pelkkää kivaa ja jeejee:tä. En yleensä jaksa kirjoitella negatiivisista asioista nettiin koska en jaksa rypeä niissä sen pidempään mutta välillä on hyvä purkaa asiaa muillekkin – helpottaa oloa ja huomaa ehkä hetken päästä löytävänsä niitä positiivisiakin puolia. Hörpin kahvia, yritän hengitellä syvään ja luukuttaa hyvää fiilistä tuovaa musiikkia. Tiedän että kiukkufiilikset katoavat viimeistään kun normaali saliarki palaa kuvioihin ja voi että mä odotan sitä paaaaaaaljon. Kroppa tuntuu hötöltä ja väsyneeltä vaikka lepoa onkin ottanut.

Tuntuu että henkinen puoli kaipaisi kunnon raivosalitreenin jossa pääsisi purkamaan negafiilikset. Tekisi mieli vetää kroppa aivan piippuun ja sen jälkeen nauttia endorfiiniryöpyistä (tai vaihtoehtoehtoisesti vaikka itkeä senkin jälkeen?? :’D ). Moni tietää sen fiiliksen että nauttikaa mun puolestakin.. D: Käännetään surkufiilikset hyväksi energiaksi ja ehkä salitreenikin kulkee taas kaiken tämän jälkeen paremmin!

Onko muita kohtalotovereita? Laskeeko mieliala flunssan tai muun sairauden muuta?

Tsemppiä kaikille flunssapotilaille! <3

 

LUE MYÖS:

MIKSET SÄ MOIKKAA?

ELÄ HETKESSÄ – ÄLÄ SOMESSA

Seuraa mua:

Instagram – Youtube – Snapchat: konnakoo

Kommentit

kommenttia