ARJEN ITSEKRIITTISYYS PAINAA PÄÄLLE

Huh, mikä viikko takana. Olen tunnetusti oikea herkkis (ei, tätä et voi käyttää pilkkanimenä minua vastaan sillä olen sitä.)  ja tämän viikon paineet puski päälle oikein kunnolla. Aloitin uuden työn ja käynnissä oleva autokoulu sotki ajatuksia entisestään. Stressaan helposti uusia haasteita koska olen itsekriittinen omista tekemisistäni – haluan olla hyvä työntekijä, haluan oppia kaiken (mieluiten heti) enkä tykkää mokailla. Virheitä tehdessäni purnaan päässäni miksi en ajatellut asiaa paremmin tai pidempään vaikka jokainen meistä uutta asiaa opetellessaan oppii monet uudet tavat pienien virheiden kautta.

Uuden työn opit pyörivät päässä ja ajossa olisi pitänyt silti jaksaa mieli kirkkaana. Vähän liikaa ajatuksia yhdelle viikolle ja itku oli herkässä koko alkuviikon. Loppuviikkoa kohden alkoi helpottaa kun tajusi, että näistäkin selviää taas eikä se maailma kaadu pieniin juttuihin. Niinä hetkinä kun väsyneenä tulee kotiin ja itkee turhautunutta oloaan, on vaikea ajatella että mitäs pienistä. Nyt kuitenkin vapaapäivien jälkeen on taas parempi fiilis ja positiivisia ajatuksiakin on enemmän. Olisi myös helpompaa jos ei olisi niin itsekriittinen kaikissa elämän osa-alueissa. Stressaantuneena nämä piirteet vahvistuvat entisestään ja ruoskii itseään kovemmin.

Tuleva viikko on taas buukattu täyteen juttuja, mutta suunnittelin ohjelmat töiden lisäksi hieman paremmin jotta stressiä ei niistä pääsisi nousemaan. Viikko on siis varmasti jo parempi kuin edeltäjänsä ja mielikin parempi. Treenejä tälle viikolle ehti kertyä neljä ja fiilis niiden osalta on hyvä. Itseasiassa tuo neljä treenikertaa per viikko alkaa tuntua jopa paremmalta kuin viisi, joka syö energiaa ehkä jopa liikaa. Loppupäivän ajatukset ovat siis autokoulun teoriakokeen harjoittelussa sekä siinä, lähtisinkö huomenna alkavaan Fitfarmin bikini challengeen.. .

Rentouttavaa sunnuntaita. <3

 

LUE MYÖS:

EI MENNYT NIIN KUIN SUUNNITTELIN

ELÄ HETKESSÄ – ÄLÄ SOMESSA

Seuraa mua:

Instagram – Youtube

 

Kommentit

kommenttia